【同步練習(xí)】《Unit6Lesson33》(冀教版)_第1頁(yè)
【同步練習(xí)】《Unit6Lesson33》(冀教版)_第2頁(yè)
【同步練習(xí)】《Unit6Lesson33》(冀教版)_第3頁(yè)
【同步練習(xí)】《Unit6Lesson33》(冀教版)_第4頁(yè)
【同步練習(xí)】《Unit6Lesson33》(冀教版)_第5頁(yè)
全文預(yù)覽已結(jié)束

下載本文檔

版權(quán)說(shuō)明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡(jiǎn)介

1、Unit 6 Be a championLesson 33 2800 years of sports同步練習(xí) 選擇題1. John told me that _ nothing important have ever happened.A. hardlyB. rarelyC. nearlyD. almost2. - Why don t you like the shirt?-Its neck is not big for me at all. Have you got a shirt of this kind with _ neck?A. the biggestB. a far biggerC

2、. by far the biggestD. a more bigger3. -The temperature today is 10 below zero.- Oh, it s_cold.A. the mostB. the moreC. mostD. much more4. -Do you think him naughty enough?- I m afraid he s _than naughty.A. more cleverB. cleverC. much cleverD. much more clever5. Exercise is _as any other to lose unw

3、anted weight. A. so useful a wayB. as a useful wayC. as useful a wayD. such a useful way 改錯(cuò)1. He is as taller as I am.2. She is a little thiner than she looks.3. Bob is heavier than any other boys in the class.4. The girls study the better than the boy.5. It is one of the most interesting book than

4、I have ever read.6. He says Mary is most friendliest person in the class.7. Which city is most beautiful, Beijing or Guangzhou?8. Jack works hard. Mike works very harder than Jack.9. London is the bigger city in Britain.10. Bob plays football badly but Fred plays football much badlier than Bob. 填空11

5、. The Chang jiang River is the _ (long) river in China.12. Sue is a little _ (beautiful) than her sister.13. My room is not as_(big) as my brother s.14.-How difficult is physics?-I m not sure.- Is it _ (difficult) than maths?- I don t think so.15. -Annie plays the piano very _ (well).- Sue plays it

6、_ (well) than Annie. And Sally plays it the _ (well). 閱讀理解The date was like any other day in his life: after school Bill walked past the shop on thestreet corner. He stopped to look at the front row of the shoes , and he felt sorry for himself. Hereally wanted to have a pair for his birthday.He sadl

7、y walked away and thought of what to tell h is mother. He knew she would give him anything if she could. But he al so knew very well she had little money. He decided not to gohome at once,as he looked worried and he didn t want to make his mother worry about it. So he went to the park and there he s

8、at on the grass. Then he saw a girl in a wheelchair. He found that the girl moved the wheels with her hands. Bill looked at her carefully and was surprised to seethat the girl had no feet. He looked down at his own feet.“ It is much better to be without shoesthan without feet , ” he thought. It was

9、not right for him to feel so sorry and sad. He went awayand smiled, thinking he was luckier in life.56. Bill was sorry when.A. the shoes were not the right size for himB. he forgot to bring any money with himC. his shoes were worn outD. he walked past the shoe shop57. Which of the following is right

10、?A. Bill s motherhad much money.B. Bill s mother was kind.C. Bill s mother wouldn t buy him anything.D. Bill s mother often bought presents for him.58. Why didn t Bill go home at once? A. Because his mother was at work.B. Because his mother wouldn t give him any money.C. Because he wanted to sit on

11、the grass in the park.D. Because he didn t want to give his mother any trouble.59. In the park ,Bill found a girl.A. without handsC. looking down at his shoesB. without feetD. walking slowly60. At last Bill.A. decided to buy a pair of shoesB. left the park sadlyC. thought he was luckier than the gir

12、lD. didn t know what to do with his shoes 作文假如你正在給筆友 Julie 寫一封電子郵件,描述你的理想,并詢問(wèn)一下她的理想。( 70 字左右)_答案和解析 選擇題1-5 DBCAC 改錯(cuò)1. so/ as young as2. one year older 3. much brighter4. more, more dangerous 5. better 填空11. longer12. more beautiful13. big14. more difficult15. well, better, best 閱讀理解56.D由第一段的 He stop

13、ped to look at the front row of the shoes, and he felt sorry forhimself. 可知。57.B由第二段的 He knew she would give him anything if she could. 可知。58.D由第二段中 “ .he didn t want to make his mother worry about可知it.?!?9.B由第二段中 “ He found that the girl moved the wheels with her hands. Bill looked.hadno feet. 可”知。

14、60.C由短文最后的 “ It is muchbetter to be without shoes than without feet, ” he thought. Itwas not right for him to feel so sorry and sad. He went away and smiled, thinking he wasluckier in life. 可知。 作文Dear Julie,I just watched a woman volleyballcompetition. It was very exciting. Allthe players workedtogether and they got the gold medal. Their spirit moved me greatly.I like sports, too. V olleyball is my favou

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無(wú)特殊說(shuō)明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁(yè)內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒(méi)有圖紙預(yù)覽就沒(méi)有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫(kù)網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評(píng)論

0/150

提交評(píng)論