人教版集訓與備考八年級上冊Unit5Doyouwanttowatcthagameshow?單元完閱綜合集訓_第1頁
人教版集訓與備考八年級上冊Unit5Doyouwanttowatcthagameshow?單元完閱綜合集訓_第2頁
人教版集訓與備考八年級上冊Unit5Doyouwanttowatcthagameshow?單元完閱綜合集訓_第3頁
人教版集訓與備考八年級上冊Unit5Doyouwanttowatcthagameshow?單元完閱綜合集訓_第4頁
人教版集訓與備考八年級上冊Unit5Doyouwanttowatcthagameshow?單元完閱綜合集訓_第5頁
全文預覽已結束

下載本文檔

版權說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權,請進行舉報或認領

文檔簡介

1、試卷第 =page 1 1頁,共 =sectionpages 3 3頁試卷第 =page 2 2頁,共 =sectionpages 2 2頁人教版集訓與備考八年級上冊Unit 5 Do you want to watctha game show?單元完閱綜合集訓學校:_姓名:_班級:_考號:_一、完形填空A group of frogs were traveling through the forests, but unluckily two of them fell into a hole. The other frogs tried to help them. When they saw

2、how _1_ the hole was, they cried to the two frogs that they could not be saved. The two frogs didnt _2_ and tried their best to jump up out of the hole. The other frogs _3_ saying that they were sure to die. _4_,one of the two frogs, who heard what the other frogs were saying,_5_. Then he fell down

3、and died. The other frog, however, _6_ to jump as hard as he could, and at last he succeeded. When he _7_, the other frogs asked, “Didnt you hear us?” The frog, who had a poor _8_, explained, “I thought you were encouraging me all the time.”The story teaches us a _9_: There is power(力量)of life and d

4、eath in the tongue. An _10_ word to those who are down can help them out while a discouraging word can kill them.1AsmallBdeepCbigDwide2AcareBrefuseCinsistDthink3AkeptBfinishedCpracticedDstopped4ALuckilyBFinallyCSuddenlyDHappily5Awent onBran awayCjumped outDgave up6AhopedBcontinuedCplannedDwanted7Ago

5、t outBran awayCgot offDwoke up8AsmellingBeyesightChearingDlooking9AwayBskillCsentenceDlesson10AinterestingBexcitingCexcellentDencouraging二、閱讀單選Spiderman is one of the most famous comic book heroes of all time. He was created by Stan Lee in 1963 and was first introduced to the world in the pages of M

6、arvel comic books. Spidermans story is the story of Peter Parker, a child who lost his parents and lives with his aunt and uncle. Peter is a shy, quiet boy wearing glasses and has few friends. One day, on a high school class trip to a science lab, he gets bitten by a special spider. Soon Peter reali

7、zes he has amazing powers: he is as strong and quick as a spider and also has a type of sixth sense. He no longer needs his glasses and he can use his super power to fly through the city streets! Remembering something his uncle Ben has told him, that “with great power, there must also come great res

8、ponsibility(責任),” Peter decides to use his powers to fight enemies who do cruel things to people. And so, Spiderman is born. Life is not easy for Peter even though he is a superhero. He is in love with Mary Jane but cannot tell her about his amazing powers. Besides, his best friend Harry hates Spide

9、rman! Peter is also short of money and time. He has to sell photos of Spiderman (himself) to a newspaper and he keeps losing his other jobs because hes so busy saving people! Yet he has to fight different kinds of cruel enemies.11Who created Spiderman?AStan Lee.BMarvel.CPeter Parker.DSuperman.12What

10、 happened to Peter Parker after he was bitten by the spider?AHe could not see with his eyes.BHe became a spider.CHe developed spider-like powers.DHe was sick.13What may be the best title for this passage?APeter ParkerBSpidermanCResponsibilityDPower答案第 = page 1 1頁,共 = sectionpages 2 2頁答案第 = page 3 3頁

11、,共 = sectionpages 3 3頁參考答案:1B2A3A4B5D6B7A8C9D10D【解析】【分析】本文是一篇記敘文。文章通過青蛙的故事,告訴我們語言有決定生與死的力量。1句意:當他們看到洞有多深時,他們向兩只青蛙喊道他們不能被救上來了。small小的;deep深的;big大的;wide寬的,根據(jù)后文的“they could not be saved”和“Then he fell down and died”可知,應該是洞很深,故選B。2句意:這兩只青蛙沒有在意,盡力從洞里跳出來。care在意;refuse拒絕;insist堅持;think思考,根據(jù)前文的“they cried t

12、o the two frogs that they could not be saved”和后文的“tried their best to jump up out of the hole”可知,這兩個青蛙沒有在意,故選A。3句意:其他青蛙不停地說它們肯定會死。kept保持;finished完成;practiced練習;stopped停止,根據(jù)上文的“they cried to the two frogs that they could not be saved”和后文的“who heard what the other frogs were saying”可知,應該是其他青蛙一直在說它們肯定會

13、死,keep doing sth“一直做某事”,故選A。4句意:最后,兩只青蛙中的一只聽到其他青蛙在說什么,就放棄了。Luckily幸運的是;Finally最后;Suddenly突然;Happily開心地,根據(jù)前文的“saying that they were sure to die”和后文的“Then he fell down and died”可知,應該是最終,其中一只青蛙死了,故選B。5句意:最后,兩只青蛙中的一只聽到其他青蛙在說什么,就放棄了。went on繼續(xù);ran away逃跑;jumped out跳出來;gave up放棄,根據(jù)前文的“one of the two frogs,

14、 who heard what the other frogs were saying”和后文的“Then he fell down and died”可知,應該是放棄了,故選D。6句意:然而,另一只青蛙繼續(xù)拼命地跳,最后他成功了。hoped希望;continued繼續(xù);planned計劃;wanted想要,根據(jù)后文的“and at last he succeeded”可知,應該是繼續(xù)往上跳,故選B。7句意:當它出來時。got out出來;ran away逃跑;got off下車;woke up醒來,根據(jù)前文的“at last he succeeded”可知,應該是從里面出來,故選A。8句意:

15、這個青蛙聽力很差。smelling嗅覺;eyesight視力;hearing聽力;looking看,根據(jù)前文的 “Didnt you hear us?”和后文的 “I thought you were encouraging me all the time”可知,應該是這個青蛙聽力差,故選C。9句意:這個故事給我們上了一課。way方式,方法;skill技巧;sentence句子;lesson課,根據(jù)后文的“There is power(力量)of life and death in the tongue”可知,應該是這個故事給我們上了一課,故選D。10句意:對那些情緒低落的人說一句鼓勵的話可以幫助他們擺脫困境,而說一句沮喪的話可以殺死他們。interesting有趣的;exciting令人興奮的;excellent完美的;encouraging令人鼓舞的,根據(jù)后文的“word to those who are down can help them out”可知,應該是一句鼓勵的話可以幫助他們擺脫困境,故選D。11A12C13B【解析】【分析】本文是一篇記敘文,本文介紹著名的漫畫英雄蜘蛛俠。蜘蛛俠擁有超能力,他用自己的力量去幫助處于危難的人們。11細節(jié)理解題。根據(jù)第一段“He was created by Stan Lee in 1963

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預覽,若沒有圖紙預覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負責。
  • 6. 下載文件中如有侵權或不適當內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

最新文檔

評論

0/150

提交評論