人教版高中英語(yǔ)同步練習(xí):必修3+unit+4+單元測(cè)試(含答案)_第1頁(yè)
人教版高中英語(yǔ)同步練習(xí):必修3+unit+4+單元測(cè)試(含答案)_第2頁(yè)
人教版高中英語(yǔ)同步練習(xí):必修3+unit+4+單元測(cè)試(含答案)_第3頁(yè)
人教版高中英語(yǔ)同步練習(xí):必修3+unit+4+單元測(cè)試(含答案)_第4頁(yè)
人教版高中英語(yǔ)同步練習(xí):必修3+unit+4+單元測(cè)試(含答案)_第5頁(yè)
已閱讀5頁(yè),還剩19頁(yè)未讀, 繼續(xù)免費(fèi)閱讀

下載本文檔

版權(quán)說(shuō)明:本文檔由用戶(hù)提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡(jiǎn)介

1、Unit 4 Astronomy: the science of the stars(滿(mǎn)分:150分時(shí)間:120分鐘)第卷第一部分聽(tīng)力(共兩節(jié),滿(mǎn)分30分)第一節(jié)(共5小題;每小題1.5分,滿(mǎn)分7.5分)聽(tīng)下面5段對(duì)話。每段對(duì)話后有一個(gè)小題,從題中所給的A、B、C三個(gè)選項(xiàng)中選出最佳選項(xiàng)。聽(tīng)完每段對(duì)話后,你都有10秒鐘的時(shí)間來(lái)回答有關(guān)小題和閱讀下一小題。每段對(duì)話僅讀一遍。1. What is the man's trouble?AHe has too much work.BHe has too many visitors.CThe phone rings too often.Text 1

2、M: I can't get my work done because of too many phone calls.What should I do?W: Maybe you should not answer these phones.答案C2. What will the speakers do next?ASend brochures.BGo sightseeing.CDo some gardening.Text 2M:Where shall we go today then?W:Shall we try the Botanical Garden recommended in

3、 the small book?M:OK.答案B3. Where does the conversation probably take place?AAt a check­in desk. BAt a bookstore.CAt a post office.Text 3M:Would you like to mail your package by special delivery or standard delivery?W: What's the difference?M:By special delivery,it can arrive at the hotel wh

4、ere you're going to stay two days earlier.答案C4. What does the man mean?AThere are too many ads in newspapers.BNewspapers are doing well at present.CThere are some good ads in newspapers.Text 4M:Don't you think all of the money goes to the ads and we have nothing to read?W:But newspapers do g

5、et some extra income by offering space for ads.M:Extra income? They can get rich by selling advertisements.答案A5. When will the supper be ready?AAt 6:50.BAt 7:15.CAt 7:40.Text 5M:Oh,Lucy,what's the time?W:It's ten to seven.M:I feel hungry now.I think it must be time for supper.W:You have to w

6、ait for fifty minutes at least.答案C第二節(jié)(共15小題;每小題1.5分,滿(mǎn)分22.5分)聽(tīng)下面5段對(duì)話或獨(dú)白。每段對(duì)話或獨(dú)白后有幾個(gè)小題,從題中所給的A、B、C三個(gè)選項(xiàng)中選出最佳選項(xiàng)。聽(tīng)每段對(duì)話或獨(dú)白前,你將有時(shí)間閱讀各個(gè)小題,每小題5秒鐘;聽(tīng)完后,各小題將給出5秒鐘的作答時(shí)間。每段對(duì)話或獨(dú)白讀兩遍。聽(tīng)第6段材料,回答第6至7題。6When does the conversation take place?AIn the morning. BIn the afternoon.CAt night. 7.What does the woman want?AA new

7、 TV. BA child.CA new house. Text 6W:Honey! What are you doing now?M:I'm watching today's evening news report.W:I want to have a talk with you.M:OK.W:How long have we been married?M:Six years.W:Don't you think it's about time for a family?M:So it is.答案6.C7.B聽(tīng)第7段材料,回答第8至9題。8Where will

8、the man's sister leaving for?ALos Angeles. BNew York.CLondon.9When will the speakers have a meal together?ANext Wednesday. BNext Saturday.CThis Saturday.Text 7W:Will you come round for a meal this Saturday?M:I'd like to,but my sister's coming from New York.We haven't seen each other

9、for a long time.She is only staying for two days,and then she is leaving for Los Angeles.W:Then how about next Wednesday?M:I'll have lessons.How about next Saturday?W:OK.Do as you please.M:Thank you.答案8.A9.B聽(tīng)第8段材料,回答第10至12題。10What happened when the speakers went to see the movie?AThey lost their

10、 tickets.BThey couldn't find their seats.CThey didn't see the beginning.11Which of the following does the woman prefer?AFrench films. BBritish films.CAmerican films.12How long will this film last?A2 hours. B2.5 hours.C1.5 hours.Text 8W:Oh,it is a pity that we missed the beginning.M:It doesn&

11、#39;t matter.Generally,when you see the beginning,you will know the ending.On the contrary,if you've seen the ending,you probably cannot guess the beginning.W:I don't like French films; the endings are always sad.I like happy endings in American films.M:That's right.American films are al

12、ways exciting.W:How long will this film last?M:It's a long one.It started half an hour ago,and there are still two hours.W:So we don't have time to go shopping.M:I'm afraid.W:OK,maybe next time.M:All right.答案10.C11.C12.B聽(tīng)第9段材料,回答第13至16題。13What country is the man planning to go?ACanada. B

13、Britain.CThe US.14. When will the man set out?AIn May. BIn June.CIn July.15. Which of the following is what the man wants to know?AThe flight,the hotel,and the food.BThe flight,the hotel,and the weather.CThe route,the hotel,and the weather.16. Who will go there with the man?AHis wife and his son.BHi

14、s wife and his daughter.CHis son and his friend.Text 9W:Hello,Blue Skies Travel Agency.Miss Jones is speaking.Can I help you?M:Yes.I'm planning my holiday and I'd like some information about the holidays in New York.W:What would you like to know?M:First,how much is the cheapest flight to New

15、 York? And what will the weather be like?W:I see.When do you want to go?M:In May,and I'd also like to know about the price of the hotels.W:Certainly.Just give me your name and email address.M:My name is Jim Adams.My email address is JimAdams.W:How many people are there and how many days do you p

16、lan to stay?W:My wife,my daughter and I plan to stay a week.W:That's OK.I'll send you all the information you want at once.M:Thank you!答案13.C14.A15.B16.B聽(tīng)第10段材料,回答第17至20題。17. Where did the speaker live when she was 4 years old?AIn a town in America.BIn a city in Argentina.CIn a town in Argen

17、tina18. Where did the speaker buy ice cream?AAt the ice cream truck.BAt the ice cream shop.CAt the ice cream stand.19. Why did the speaker enjoy this “candies hunt”?AThese candies were very delicious.BShe wanted to win a free ice cream.CIt was an interesting children game to win it.20. What's th

18、e speaker's mood when she was eating ice cream?AHappy. BAnxious.COptimistic.Text 10I tasted my first ice cream in Argentina when I was four years old.I remember when the ice cream truck came to our town,all my friends and I ran to be the first to have an ice cream because the first one always go

19、t the largest amount.To be the first and to get the biggest ice cream always made us happy.I remember several funny things about that ice cream truck.First,the ice cream truck music was like music from a cartoon show.Second,the ice cream man shouted “Ice cream! Ice cream! If you buy one,you are goin

20、g to be happy forever!” So,I always said to my mom,“I want an ice cream because I would like to be happy forever.” Now,whenever we buy ice cream,my mom always reminds me of this.The last funny thing I remember is that if you found candies inside when you were eating an ice cream,you won a free ice c

21、ream! All of my friends and I enjoyed this “candies hunt” and always wondered who was going be the lucky person.答案17.C18.A19.B20.A第二部分英語(yǔ)知識(shí)運(yùn)用 (共兩節(jié), 滿(mǎn)分45分)第一節(jié)單項(xiàng)填空(共15小題;每小題1分,滿(mǎn)分15分)從A、B、C、D四個(gè)選項(xiàng)中,選出可以填入空白處的最佳選項(xiàng)。21The plan _ just because people were unwilling to cooperate.Abroke down Bpulled downC.turne

22、d down Dput down答案A考查動(dòng)詞短語(yǔ)。句意:由于人們不愿意合作,這項(xiàng)計(jì)劃流產(chǎn)了。break down意思為“崩潰;破產(chǎn)”,符合題意。22_ the government agrees to give extra money, the theatre will have to close.AIn case BNow thatCUntil DUnless答案D考查連詞。句意:除非政府額外給錢(qián)否則劇院不得不關(guān)門(mén)。根據(jù)句意“除非否則”,用unless合適。23Seeing the bad results of the exams, she was rather sad and felt

23、_ about her future.Asurprising BsurprisedCpuzzling Dpuzzled答案D考查形容詞。句意:看著這糟糕的考試成績(jī),她相當(dāng)難過(guò),對(duì)未來(lái)感到迷惘。surprising“令人吃驚的”;puzzling“令人迷惑的”;puzzled“迷惑的;迷惘的”;surprised“吃驚的”。feel puzzled about“對(duì)感到迷惑/迷惘”。24Jane helped me with my work last week when I asked for leave. _, I'll invite her to have dinner with me

24、.AIn return BIn turnCIn time DIn vain答案A考查介詞短語(yǔ)。句意:上周當(dāng)我請(qǐng)簡(jiǎn)離開(kāi)時(shí),她幫我做了工作。作為答謝,我要邀請(qǐng)她與我共進(jìn)晚餐。根據(jù)“幫助;邀請(qǐng)吃飯”可知“回報(bào)對(duì)方”,in return意思為“作為的報(bào)答”符合題意。25It's _ for the Shenzhou spaceship that every Chinese feels cheerful and proud.Aso a successful flight Bso successful a flightCsuch successful a flight Da such succes

25、sful flight答案B考查such.that和so.that句型。句意:對(duì)于“神七”來(lái)說(shuō),這是一次極為成功的飛行,以至于每個(gè)中國(guó)人都為之高興和自豪。“soadj.a可數(shù)名詞單數(shù)”或“suchaadj.可數(shù)名詞單數(shù)”。26Water, which seems so simple and common, is _ makes life possible.Awhat Bthat Cwhich Dhow答案A考查表語(yǔ)從句。名詞性從句的解題原則是“缺什么補(bǔ)什么”,此處表語(yǔ)從句“_ makes life possible”中缺少“主語(yǔ)”,同時(shí)“主語(yǔ)”不表示“人”,用what(表示人時(shí)應(yīng)該選用who或

26、者whom)。所以選A項(xiàng)。27Some parts in South China have experienced _ this year as they did last year.Atwice as much rainBrain twice as muchCas twice much rainDtwice rain as much答案A考查倍數(shù)比較級(jí)。句意:在華南的某些地方今年經(jīng)歷著比去年多一倍多的雨水。twice 修飾比較級(jí),應(yīng)該放在比較級(jí)前面,如果是as.as.比較級(jí),倍數(shù)應(yīng)該放在第一個(gè)as前。28As the busiest woman in Norton, she made _ h

27、er duty to look after all the other people's affairs in that town.Athis Bthat Cone Dit答案D考查it做形式賓語(yǔ)。此處make后面跟形式賓語(yǔ),真正賓語(yǔ)為不定式短語(yǔ) to look after.。29With the words, he _ a wide mouth jar from his pocket and set it on the table in front of him.Apulled out Bchecked outCstuck out Ddropped out答案A考查動(dòng)詞短語(yǔ)。根據(jù)語(yǔ)境

28、“表示他從口袋里拿出一個(gè)廣口瓶”,用pull out表示“抽,從中抽出來(lái)”。check out“結(jié)帳離去,辦妥手續(xù)離去”;stick out“堅(jiān)持,突出,伸出”;drop out“退出,退學(xué)”。30My chest _ when I make a deep breath, doctor.Aharms BwoundsChurts Dinjures答案C考查動(dòng)詞。句意:醫(yī)生,當(dāng)我深呼吸時(shí),我胸口疼。根據(jù)“疼” 可知答案。31Some policemen were sent there to _ the villagers _ the trees.Akeep; cutting down Bpreve

29、nt; cutting downCprevent; to cut up Dstop; to cut up答案B考查固定句式。句意:某些警察被派到那里去阻止村民砍伐樹(shù)木。prevent.(from)doing sth意思為“阻止做某事”。32She _ down beside me and soon got into sleep.Alied Blaid Clay Dlain答案C考查動(dòng)詞。句意:她躺在我旁邊很快就睡著了。lie,lay,lain意思為“躺”符合題意。33It's reported that young people are responsible for 60% of t

30、he traffic accidents.Exactly. Young drivers are far more _ to drive faster than old ones.Apossible BprobableClikely Dperhaps答案C考查形容詞。此處為sb/sth be likely to do sth。34Our neighbour has _ ours.Aas a big house as Bas big a house asCthe same big house as Da house the same big 答案B考查固定句式。句意:我們鄰居有著與我們一樣大的房子

31、。此處用asadj.名詞as同級(jí)比較句式。35I'm thinking of tomorrow's test. I'm afraid I can't pass this time._!I'm sure you'll make it. AGo ahead BGood luckCNo problem DCheer up答案D考查情景交際。后句句意:振作起來(lái)!我相信你會(huì)成功的。cheer up“變得高興;(使)振奮起來(lái)”,用來(lái)鼓勵(lì)對(duì)方;go ahead表示允許某人做某事,意為“干吧;用吧;繼續(xù)”; good luck用于祝福某人,意為“祝你好運(yùn)”;no

32、 problem用于答應(yīng)某人某事,意為“沒(méi)問(wèn)題”。第二節(jié)完形填空(共20小題;每小題1.5分,滿(mǎn)分30分)閱讀下面短文,從短文后各題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C和D中),選出可以填入空白處的最佳選項(xiàng)。Diana Velez does everything with maximum effortand at maximum speed. That _36_ learning a new language, completing two certificates and opening a store.When arriving in Canada in 2008, she had one _37_

33、: to have what she had back home in Colombia. “I didn't want to _38_ what I do ,like so many who come to a new country .” she said , “I _39_ to open a store here in Canada but knew I had to _40_ myself properly.”Diana quickly realized that making her dream of shop ownership in Canada a _41_ mean

34、t going to school to get the _42_ education and certification, “My experience of owning a shop and working as a designer in Colombiagave me _43_ in my abilities but I couldn't speak the language and I had to _44_ how to do things in Canada. It was like having to _45_ all over again ,” said Diana

35、._46_, she found just the help she needed for her relaunch (重新開(kāi)張) _47_ continuing education at George Brown College. She began taking _48_ for both the Essential Skills in Fashion Certificate and the Images Consulting Certificate in May 2009. _49_ Diana met with the language barrier, she was always

36、going _50_ while at college.By the end of October 2009, she had completed all certificate requirements. Within two years after her _51_ in Canada, Diana at last achieved her _52_ goal when her new store opened its doors in Toronto's Sheppard Centre. She was on the fast­track to _53_.Looking

37、 back, Diana, a fashion (時(shí)裝) designer,_54_ her achievements to the goal she set, the education she received from the college, and _55_, the efforts she made. Now Diana is very happy doing what she is doing.【語(yǔ)篇大意】 本文敘述了Diana Velez尋求知識(shí)謀求學(xué)歷的經(jīng)過(guò)。36A.requires BencouragesCincludes Dadvises答案CDiana Velez做任何

38、事情都用最大的努力,用最快的速度。這包括學(xué)習(xí)一門(mén)新語(yǔ)言,完成兩個(gè)學(xué)歷證書(shū)和開(kāi)一家商店。require需要,要求;encourage鼓勵(lì);include包括在內(nèi);advise建議,勸告。由句意可知C項(xiàng)正確。37A.goal Bmemory Cchoice Dproblem答案A2008年到達(dá)加拿大時(shí),她有一個(gè)目標(biāo):把她所擁有的一切帶回哥倫比亞。goal目標(biāo);memory記憶;choice選擇;problem問(wèn)題。由句意可知A項(xiàng)正確。38A.continue Bchoose Cchange Dlose答案C她說(shuō)“我不想像許多來(lái)到一個(gè)新的國(guó)家的人一樣改變我做的事”。continue繼續(xù);choose

39、選擇;change改變;lose失去。由句意可知C項(xiàng)正確。39A.demanded Bdecided Cagreed Dhesitated答案B我決定在加拿大這兒開(kāi)家商店,但我知道我自己得充分準(zhǔn)備。demand要求;decide決定;agree同意,贊成;hesitate猶豫。由句意可知B頊正確。40A.teach Bprepare Cenjoy Dpersuade答案B我得充分準(zhǔn)備。teach教;prepare準(zhǔn)備;enjoy喜歡,享受;persuade說(shuō)服。由句意可知B項(xiàng)正確。41A.reality BfactCchallenge Dwonder答案ADiana很快意識(shí)到使她成為加拿大一家

40、店主的夢(mèng)想成為現(xiàn)實(shí)意味著去上學(xué)獲得必要的教育與學(xué)歷證書(shū)。reality現(xiàn)實(shí);fact事實(shí);challenge挑戰(zhàn);wonder奇跡。由句意可知A項(xiàng)正確。42A.physical BprivateCprimary Dnecessary答案D41題提到她得去上學(xué)獲得必要的教育與學(xué)歷證書(shū)。physical體力的;private私人的;primary原始的,最初的;necessary必要的。由句意可知D項(xiàng)正確。43A.pressure BjudgmentCinfluence Dconfidence答案D我在哥倫比亞擁有一家商店和作設(shè)計(jì)者的經(jīng)歷給了我在能力方面的信心。pressure壓力;judgmen

41、t判斷;influence影響;confidence信心。由句意可知D項(xiàng)正確。44A.put away Bdepend onClearn about Dlook into答案C我得了解在加拿大怎么做事。put away把收好;depend on依賴(lài),依靠;learn about了解;look into調(diào)查。由句意可知C項(xiàng)正確。45A.advance BstartCsuffer Dwork答案B這好像得從頭再開(kāi)始。advance前進(jìn);start開(kāi)始;suffer受苦;work工作。由句意可知B項(xiàng)正確。46A.Naturally BGraduallyCLuckily DClearly答案C幸運(yùn)的是

42、,她通過(guò)在George Brown大學(xué)繼續(xù)教育找到了重新開(kāi)張所需要的幫助。naturally自然地;gradually逐漸地;luckily幸運(yùn)地;clearly清晰地。由句意可知C項(xiàng)正確。47A.through Bfor Cbefore Dwith答案A46題提到,她通過(guò)在George Brown大學(xué)繼續(xù)教育,through通過(guò);for為了;before在之前;with帶有,伴隨。由句意可知A項(xiàng)正確。48A.notes BresponsibilitiesCchances Dcourses答案D2009年5月,她開(kāi)始上時(shí)尚證書(shū)基本技巧與形象咨詢(xún)證書(shū)所需要的課程。note筆記;responsib

43、ility責(zé)任;chance機(jī)會(huì);course課程。由句意可知D項(xiàng)正確。49A.Though BAs CSince DOnce答案A雖然Diana遇到了語(yǔ)言障礙,但是在上大學(xué)時(shí)她總是名列前茅。though雖然;as當(dāng)?shù)臅r(shí)候,雖然(只用倒裝語(yǔ)序);since既然,自以來(lái);once 一旦。由句意可知A項(xiàng)正確。50A.around Bback Cahead Dout答案C49題提到,她上大學(xué)時(shí)總是名列前茅。go ahead走在前面符合句意。51A.adventure BarrivalCperformance Djourney答案B在她到加拿大兩年之后,Diana最后實(shí)現(xiàn)了她最初的目標(biāo)。adventu

44、re冒險(xiǎn);arrival到達(dá);performance表現(xiàn);journey旅行。由句意可知B項(xiàng)正確。52A.original Bcommon Canother Ddistant答案Aoriginal最初的;common常見(jiàn)的;another另一個(gè);distant遙遠(yuǎn)的。由51題中的Diana最后實(shí)現(xiàn)了她最初的目標(biāo)可知選A項(xiàng)。53A.success BwealthCglory Dhappiness答案A她迅速地成功了。success成功;wealth財(cái)富;glory榮耀,光榮;happiness幸福。由句意可知A項(xiàng)正確。54A.adds BconnectsCdevotes Dowes答案D回顧過(guò)去

45、,Diana,一名時(shí)裝設(shè)計(jì)者,把她的成功歸功于她在大學(xué)受的教育,最重要的是她的努力。add增加;connect連接;devote致力于;owe歸功于。由句意可知D項(xiàng)正確。55A.after all Babove allCat least Dat first答案B54題提到,最重要的是,她把成功歸功于她的努力。after all畢竟;above all最重要的是;at least至少;at first首先。由句意可知B項(xiàng)正確第三部分閱讀理解 (共兩節(jié),滿(mǎn)分40分)第一節(jié)(共15小題;每小題2分,滿(mǎn)分30分)閱讀下列短文,從每題所給的四個(gè)選項(xiàng)(A、B、C和D)中,選出最佳選項(xiàng)。AWhen I ap

46、plied for my first job,I was thirty years old.The thought of being interviewed for a job was scary but I had to work.Before the interview ,as I sat in the waiting room,I noticed there were five women ahead of me.All of them were younger and well­dressed.I knew I was up against(面臨)opponents bett

47、er qualified by looking at the length of their resumes.Mrs.Martin,the office manager,called me into her office.“What makes you feel you are qualified for this job?”she asked.“I really need this job and there is nothing I cannot do,”I responded.She asked me a series of questions and the interview was

48、 over.As I left her office,I turned around and said, “Mrs Martin,I know I was not qualified like other applicants,but please give me a chance .I learn quickly and can be a very productive member of your team.”I thanked her and went home tired.Oh,well,I thought tomorrow would be another day.That even

49、ing as I was getting ready for bed,I received a call from Mrs Martin.“Gina, ”she said,“you were not the most qualified applicant ,but you have so much confidence in yourself that we decided to give you a chance to prove youself.” At that moment,I remembered the time my mother pulled all of us into t

50、he living room and said, “You are all brilliant in my mind but if you ever fail at something ,don't give up.Don't fear failure .It's a way of getting us to try harder.You will succeed ,I promise.”【語(yǔ)篇大意】 這是一篇記敘文。作者主要敘述了自己求職的感受和求職過(guò)程。56According to the first paragraph,Gina was NOT worried a

51、bout _.Aher sex Bher appearanceCher age Dher work experience答案A推理判斷題。 從第一段的When I applied for my first job,I was thirty years old.以及下面的All of them were younger and well­dressed和better qualified等信息可知作者擔(dān)心自己的年齡和外表以及工作經(jīng)驗(yàn),但是從five women 可知求職者都是女性,所以她不擔(dān)心受到性別歧視。57After the interview, Gina _.Awas sad ab

52、out not being fit for the jobBwas tired and worried about her futureCwas sure that she would be given the chance to work. Dwas uncertain about the result of the interview.答案D細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)作者對(duì)面試人員說(shuō)的I know I was not qualified like other applicants可知,她對(duì)自己是否能被錄用并無(wú)把握。故D正確。根據(jù)她回家后的心理活動(dòng) tomorrow would be another

53、day 可知她對(duì)萬(wàn)一不能通過(guò)面試是有心理準(zhǔn)備的,也體現(xiàn)了她對(duì)未來(lái)的樂(lè)觀態(tài)度,故B不對(duì)。58Gina was given the job because _.Ashe needed the job mostBshe was the most self­confident applicantCshe was the most qualified for the jobDshe was young and could learn quickly答案B細(xì)節(jié)理解題。結(jié)合倒數(shù)第二段的but you have so much confidence in yourself that we decid

54、ed to give you a chance to prove youself. 可知B項(xiàng)正確。59What lesson can we learn from the text?ABeing well­dressed is important in an interview.BSuccess can be achieved after failure.CConfidence brings you good luck.DFailure makes you work harder.答案C推理判斷題。本文講述了一個(gè)年紀(jì)較大且無(wú)經(jīng)驗(yàn)的婦女找工作的故事。在眾多不利的條件下,她因?yàn)樽孕哦@得了

55、工作機(jī)會(huì)。通過(guò)這個(gè)故事,作者想告訴我們自信心的重要性。BMYRTLE BEACH, SC (WMBF) Students at Horry Georgetown Technical College are doing mock(模擬) interviews to get them ready for the real world.They are learning about body language, as well as what to say, when it comes to finding a job.Job trainers said when a person walks through the door for an interview he or she has about seven seconds to make a good first impression. April Garner at Horry Georgetown Technical College said non­verbal skills are essential in getting a job.She said, “Eye contact is very important. Eye contact can convey whether or no

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無(wú)特殊說(shuō)明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶(hù)所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁(yè)內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒(méi)有圖紙預(yù)覽就沒(méi)有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫(kù)網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶(hù)上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶(hù)上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶(hù)因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

最新文檔

評(píng)論

0/150

提交評(píng)論