衢州市2018年中考英語試題(解析版)_第1頁
衢州市2018年中考英語試題(解析版)_第2頁
衢州市2018年中考英語試題(解析版)_第3頁
衢州市2018年中考英語試題(解析版)_第4頁
衢州市2018年中考英語試題(解析版)_第5頁
已閱讀5頁,還剩17頁未讀, 繼續(xù)免費閱讀

下載本文檔

版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請進行舉報或認領(lǐng)

文檔簡介

1、浙江省衢州市2018年中考英語試卷一、聽力第一節(jié):聽小對話,從A 、 B、 C 三個選項中選出最佳選項,回答問題,對話僅讀一遍。1. Where has Lily been?A. Australia.B. England.C. Germany.2. Which subject does Sally's father teach?A. Math.B. PE.C. Chinese.3. When does the movie start?A. At 6:30.B. At 7:30.C. At 8:30.4. How will the weather be tomorrow?A. Sunny

2、.B. Windy.C. Rainy.5. What's the possible relationship between the two speakers?A. Teacher and student.B. Mother and son.C. Doctor and patient.第二節(jié):聽長對話,從A 、 B、 C 三個選項中選出最佳選項,回答問題,對話讀兩遍。聽下面一段較長對話,回答第 67小題。5. What is Matt doing?A. He is shopping at the market.B. He is making a plan for his trip.C.

3、 He is buying the ticket at the station.7. How will Matt go to Texas?A. By bus.8. By train.9. By plane.聽下面一段較長對話,回答第 810小題8. Where did the man learn about the restaurant?A. From a friend.B. From TVC. From a magazine.g. What does the woman order?A. Fruit.B. Meat.C. Vegetables.10. What does the man ad

4、vise the woman to do?A. To do exercise.B. To eat less.C. To lose weight.第三節(jié);聽獨白,從題中所的A、B、C三個選項中選出最佳選項,完成信息表。獨白讀兩遍Juliette's websiteNameGirlsDevelopmentAt ten, Juliette drewlittle girls.She started the website with the help of her.At first, there were only some simple pictures on the website.Now,

5、 it has message boards, chat rooms,music and more.Aim(目的)To help the girls learn more about cultures,11. A. BeautifulB. Cool C. Youngand become better.12. A. three B. four C. five13. A. parents B. teachers C. friends14. A. games B. stories C. movies15. A. make friends B. build confidence C. protect

6、themselves二、完形填空閱讀下面短文,掌握其大意,然后從每題所的A、B、C、D四個選項中選出最佳選項,使文章完整、通順。It was two days before Christmas, and David wanted to give a card to everyone in his class. He opened the bag and looked 1. "What are you looking for? his mom asked. "Ms. Ross gave us a 2 of everyone in theclass, "said Da

7、vid. "I can't find mine. If I don t have my list, I won't know what names to put on the cards.""Take 3 out and we'll look together," suggested Mom. They shook out all his books and 4all thepockets in his bag, but no Christmas list. "Now I can't give out cards

8、 at school, "David said sadly."Don't 5 so easily, said Mom. She took a piece of paper and asked him how many children are in his class. "Seventeen," answered David "I'll never 6 them all.""Wait, "said Mom, numbering the paper one to seventeen." No

9、w, who do you often play with? ""Brian, Todd and John. "She wrote down their 7. "And who sits in the first row in your classroom ? ” "Hmm- Angie, Jill andBrad." David tried to remember what his 8 looked like and who sat where, " And Rebecca, Travis and Erin in the

10、second row." David's mom wrote as fast as she could.Now, they had 9 names. Who had he missed? David thought hard."Why don't you write out the 10 that you have names for?" said Mom. "Maybe you'll think of the 11 name while you're writing."David picked out a ca

11、rd. He 12 it and then put it into the envelope. He did this sixteen times. "13is missing?" One more time he thought about who sat where in his classroom. 14 he said, "I know! I know who is missing from the list!""who ? " said Mom."We forgot 15!" David said. &q

12、uot;I'm going to wish me a Merry Christmas, too.1. A. outsideB. insideC. downD. up2. A. listB. note C. bookD. bill3. A. somethingB. everythingC. moreD. less4. A. checkedB. touchedC. foundD. cleaned5. A. get onB. get offC. give upD. give back6. A. remember B. understand C. accept D. believe7. A.

13、rulesB. numbersC. names D. addresses8. A. bedroomB. studyC. schoolD. classroom9. A. fifteenB. sixteenC. seventeen D. eighteen10. A. postersB. lettersC. cards D. messages11. A. missingB. interestingC. commonD. strange12. A. signedB. drewC. watchedD. enjoyed13. A. WhatB. WhoseC. WhichD. Who14. A. Sadl

14、yB. SuddenlyC. SecretlyD. Unluckily15. A. youB. himC. herD. me13. D1. B 2. A 3. B14. B 15. D15. A 5. C 6. A 7. C 8. D 9. B 10. C11. A12. A【解析】這則小故事講了圣誕節(jié)臨近但David 卻丟失了班級的名單, 寫卡片時忘記同學姓名媽媽幫助指導他最后終于靠自己努力把同學名字包括自己的名字全部想起來的故事1 . 句意:他打開了包朝里面看了看。 A. 外面 B. 里面 C. 下面 D. 上面,打開書包后肯定是朝里面看看,故選 B2 . 句意 : Ross 女士給了我們

15、一份我們?nèi)嗳藛T的清單。 A. 清單 B. 筆記 C. 書 D. 賬單。 從后面的 I don t have mylist得知這里他是在找清單,故選A3 .句意:把每件東西都拿出來我們一起看看。A.某物B.每件東西;一切C.更多D.更少。這里是媽媽的建議,從后面看出他們把書包里的書都倒出來了,所以這里的建議是把每件東西都倒出來,故選 B4 .句意:他們把所有的書都倒了出來并且檢查包里的所有的口袋。A.檢查B.觸摸C.找到D.清潔。這里是在說他們一起找清單的過程,是需要檢查每一個口袋的,故選 A5 .句意:不要如此輕易地放棄。A.上車B.下車C.放棄D.送回,這里是媽媽的鼓勵,故選 C6 .句意

16、:我不會把他們都記住的。A.記得B.理解C.接受D.相信,這是David的回答,他是回憶不起所有的同學的名字的,故選 A7 .句意:她寫下了他們的名字。A.規(guī)則B.數(shù)字C.名字D.地址,這里是在媽媽問完 David經(jīng)常玩耍的朋友后寫下的東西 ,應該是他們的名字,故選 C8 . 句意 : David 盡力記起他的教室的樣子以及誰坐在那里。 A. 臥室 B. 書房 C. 學校 D. 教室,這里是在回憶他的教室及其人員布局,故選 D9 . 句意 : 現(xiàn)在 , 他們有 16 個名字了, A.15 B.16 C.17 D.18 ,從后面的 Who had hemissed?反推出就剩一個名字了,所以這里

17、他們應該解決了16個名字,故選 B10 .句意:為什么你不把已經(jīng)有名字的卡片寫出來呢?A.海報B.信C.卡片D.信息,這時已經(jīng)有了16張卡片,媽媽建議他先開始寫卡片,故選 C11 . 句意 : 可能你會在你寫的時候想起那個遺忘的名字。 A. 忘記的 B. 有趣的 C. 普通的 D. 奇怪的,這時只有16 張卡片,所以還有一個遺忘的名字,媽媽勸他邊寫邊想,故選 A 。12 . 句意 : 他簽了它然后把它放進了一個信封。 A. 簽署 B. 畫畫 C. 觀看 D. 享受,在放入信封前他應該做的是簽名,其它選項不合語境,故選 A13 .句意:誰是忘掉的那個呢? A.什么B.誰的C.哪一個D.誰,這里是

18、他內(nèi)心的思考,在想是“誰”被忘記了,故選 D14 .句意:突然他說道 ,A.悲傷地B.突然地C.秘密地D.不幸的,從后面看出他知道了那個人是誰,所以這里是說他突然想起來了,故選 B15 .句意:我們忘記了我自己。A.你B.他C.她D.我,從后面看出I'm going to wish me a Merry Christmas, too.,說明忘記的最后一個人是自己 , 故選 D點睛:本篇完形填空的第 9 題是關(guān)于人數(shù)的計算,第一次遇到本題可能會去直接到前文中尋找已經(jīng)完成了多少個人名的回憶和書寫,但是發(fā)現(xiàn)怎么找也數(shù)不到四個選項中的人數(shù),這個時候說明之前采取的策略有誤,完形填空的答案一定是有

19、依據(jù)的,這說明之前的依據(jù)有錯,這是再進行仔細尋找,發(fā)現(xiàn)了Who had hemissed?這句話,這就說明一定是忘了誰,然后再結(jié)合文章末尾,發(fā)現(xiàn)忘記的是自己,所以那時應該是只有16個人的名字,答案就能出來了。這說明完形填空需要結(jié)合文章意義,不能無中生有。三、閱讀理解閱讀下面短文,從每所給的 A、B、C、D四個項中選出最佳選項。A2”Wo.kirig 鵬 a succwsM tnhkMi 沃 gt eiry hut d if f場qIIt rouid M e gr*t gqdiM cvrr14 aeth j ninfrutm“J Vcm rfk/依j的癡竄繪 cf貂 cmgf戶fhnvt m,/

20、«7皿出府督加* mWrf-SONrn收rr*力 tn/iwftnff yvu. Mr.tw mu/ 6m 號/丹片刊一 1Pg汨吃一板心冒胃七:、聞婀項嬴旃二上Cut 行必* Scion :2 二二用Mig iflthjrecwr.T/>:' WO" C VA&AZINE-Writers wanted J;,l l ; 1rl.<5?. -,-;時金¥里/遇 中,注赳即另出K ;概嘉住3 %1水;%甲it;' ;鄴寫碑說耳麟,瘋s同勰嵯 -jW;i:¥陋 弊決 . -'': !r或3魚立機:匕 嶺印枕

21、聲號"爐助旗由曲酣幫城涵森k 沙泗.L I,* M:”£l嘮度向町百H出始巡期l®d欲t猊"呼號獻西即單強期 . ;謂 整冬次.二. .16. Which of the following jobs is wanted in the poster?A. A model.B. A waiter.C. A support worker.D. A market worker.17. The Wowee Magazine wants writers who shouldA. be over 16 years oldB. be skilled and active

22、C. keep the salon clean and tidyD. have the ability to care for others18. According to the passage, the workers in will work 40 hours a week.A. Wowee MagazineB. Golden CareC. Top Model CompanyD. Cut Above Salon【答案】16. A 17. B 18. D【解析】這是一則招聘廣告,介紹了三種不同的工作。16 .句意:下面哪一項工作是在海報中被需要的?A.模牛e B.服務員C.支持工人D.市場

23、工作人員。根據(jù)原圖,models被提到了,其他三個均未提及,故選 A17 .句意:Wowee雜志想要有經(jīng)驗的且積極主動的作家。A.16歲以上的B有經(jīng)驗的且積極主動的C.讓沙龍干凈整潔D.有能力照顧其他人。從原圖看出 Wowee雜志想要的是 “skilled active ”(有經(jīng)驗的且積極主動的)作家,故選B18 .句意:根據(jù)這篇文章,Cut Above Salon里的工人將會一周工作 40個小時。根據(jù)原圖中的B廣告,正文第一句"you will work 40 hours a week ",故選 D。BI have read plenty of articles abou

24、t self-improvement these past few months, and most of them tell you that you need to wake up and keep positive(積極的).When you wake up, you need to think that something great is going to happen today, and that you are going to have a great day. This kind of positive attitude( 態(tài)度)is supposed to change

25、your whole day.So this morning I woke up and decided to give it a whirl. The sun was shining brightly through my bedroom window, and it immediately gave me this warm feeling inside. I thought to myself, "Today is going to be a great day. One of the best days ever!" I got out of bed, took m

26、y morning shower and began to get dressed. I put on a pair of dress pants I have not warned in a while, followed by my dress shirt and that is when it began. I reached into my left pocket and pulled out what felt like some paper.You know that feeling of finding a $20 hill in your pants and it feels

27、like free money? Because you forgot all about it and thought you never did?I pulled out a $100 bill and a $50 bill in the same pocket. It seemed like the best thing that had happened to me these days. Yes, $150 starts off my day! I'm sure if someone could have seen the smile on my face, they wou

28、ld have understood, I shouted in joy, with my poor dog looking at me like I was crazy!Start your morning off thinking you are going to have the best day ever and you just might! I really want to know what will happen next.19. made the writer think in a positive way.A. Person he knewB. A message he r

29、eceivedC. The articles he readD. The pants be wore20. The meaning of the underlined phrase "give it a whirl" is probably similar to "".A. get dressedB. have e tryC. reed booksD. make money21. The underlined word "It" in Paragraph 4 refers to.A. finding money in the pock

30、etB. receiving help from othersC. getting up early in the morningD. enjoying the morning sunshine22. What does the passage mainly tell us?A. It is important to be honest.B. Confidence leads us to success.C. Sharing with others brings us happiness.D. A positive attitude may bring a good result.【答案】 1

31、9. C 20. B 21. A 22. D【解析】本文結(jié)合案例講述了在生活保持積極向上的重要性,并提出了積極面對生活的小竅門。19 . 句意:他讀過的文章讓這位作者以一種積極的方式思考。 A. 他認識的人B. 他收到的信息 C. 他讀過的文章 D. 他穿的褲子。原文“ I have read plenty of articles about self-improvement these past few months, ”(過去幾個月里我讀了許多關(guān)于自我提升的大量的文章) , 這些文章告訴他要積極面對, 這對作者起到了很大的影響,故選 C20 .句意:劃線的短語"give it a

32、 whirl"的意思可能與“試一試”的意思相近。 A.穿好衣服B.試一試C.讀書D. 掙錢, 原文“ When you wake up, you need to think that something great is going to happen today, and that you aregoing to have a great day." (你醒來的時候,你需要想一想一天中將要發(fā)生的一些很棒的事情,并且要想著自己會有一個很棒的一天) ,這是作者學到的,這天早上醒來他是要實踐一下了,故這個短語的意思可能是“試一試”,故選 B 。21. 句意:第四段中劃線的“ I

33、t”指的是在口袋里找到錢。A.在口袋里找到錢 B.接受來自他人的幫助 C.在早上早起 D.享受早晨的陽光,原文"I pulled out a $100 bill and a $50 bill in the same pocket."(我在同一口袋里拿出了一張100 美元你和 50 美元的紙鈔) ,所以這里的 it 指的就是在口袋里找到錢這件事,這件事帶給了些許快樂,故選 A22. 句意:這篇文章主要告訴了我們什么? A. 誠實是很重要的 B. 自信帶我們走向成功 C. 和別人分享會帶給我們幸福 D. 積極的態(tài)度可能會帶來一個好結(jié)果,這篇文章從開頭就在講積極面對生活的重要性,

34、并通過實踐一個心得告訴了我們積極的態(tài)度是很重要的,故選 DCDo you use a calendar to help you organize your life? By listing what you need to do on any special day, you can make sure to keep all for your appointments and not worry whether you've forgotten something. Calendars are also useful for reminding( 提醒 ) people what d

35、ay a certain holiday is on and what days you might have off from work. Besides, they are used for planning fun things like vacations and outings.A calendar is usually divided into twelve parts, and each one stands for m month with all the days laid out in a grid-like (網(wǎng)格狀的)form. A block of space usu

36、ally is for are day, and there is enough space for you to write down what you need to do on that certain day. You probably use all different kinds of calendars. A calendar on your cellphone screen is easy to use, and so is a large paper calendar that hangs on your wall.Here is one page of Mary's

37、 calendar and it shows her plans in May.1WmU時 John5cmbribdar (Hrty 船 HE French , ouxmni7. W0.A1.r priEVtiJP 力 Le/Kwf d: L0M0k>*巾WKbwH打? l'«Ja 11:30 ft in.率'一 " iMClgC with電T。*JU“附TO Lu xiftrt IC * n、 Anr*s 2 gm&曲甘ri*! (uM e以8clM的、: 次:喜:廣:濡神.C:9*;:Diiwir-Ei舟 u胃n*;二 fCiwcnlBuy

38、Grcfn't fa'rtJv?avLA.虱 reu 中印匕ddt - -j <3r5"u骷rduiwr長23. People use calendars to make plans for vacations and outings buy birthday presents on the cell phones help remember their appointments remind themselves of the holidays and the days offA.B.C.D.24. From Paragraph 2 we can knowA.

39、 what a calendar looks likeB. what a calendar is used forC. how we draw a calendar on the wallD. how we organize our life with a calendar25. When is Greg's birthday?A. Friday May 11.B. Sunday May 13.C. Friday May 18.D. Sunday May 20.26. How many full days will Mary spend in London?A. Two days.B.

40、 Three daysC. Four days.D. Five days.【答案】 23. C 24. A 25. D 26. D【解析】本文向我們介紹了日歷的作用 、 日歷的外形以及展示了 Mary 五月的日歷及其安排。23 . 句意: 人們使用日歷是為了為假期和外出制定計劃、 幫助記住他們的約定、 提醒他們假期和休息的日子。原文“ keep all for your appointments ”(把所有的約定記錄下來) ,“ reminding( 提醒 ) people what day a certainholiday is on and what days you might have

41、 off from work. ”(提醒人們什么時候開始假期,哪些天是可以不用上班的 ) ,“ planning fun things like vacations and outings. ”(為假期和外出計劃有趣的事情) ,以上三點都是使用日歷的作用,故選 C24 . 句意 : 從第二段來看,我們知道了日歷是什么樣子的。 A. 日歷是什么樣子的 B. 日歷是用來做什么的 C.我們?nèi)绾卧趬ι侠L制日歷D.我們?nèi)绾问褂萌諝v來組織我們的生活。原文" A calendar is usually divided intotwelve parts, and each one stands fo

42、r a month with all the days laid out in a grid-like ( 網(wǎng)格狀的 ) form. ”(日歷通常被劃分成12個部分,每一個部分代表一個月,每個月里都會以網(wǎng)格狀的形式把所有的日子羅列出來) 這一段是在描述日歷的樣子,故選 A25 .句意:Greg的生日是什么時候?五月二十日星期天。從原圖中可以看出Greg的生日在五月二十日星期天,他還會在一家法國餐廳晚上七點半開派對,故選 D26 .句意:Mary會在倫敦度過多少個全天?A.兩天B.三天C.四天D.五天,根據(jù)日歷可以得出五月四日下午她會坐火車到達倫敦,五月 10日她會在早上坐火車回家,所以她在倫敦

43、待了完整的五天,故選 DDMost people use their mouths to talk, but do you know same people use their hands to speak? Some people who cannot bear use their hands to communicate messages to others. This is called sign language. These people make shapes with their fingers, movements with their hands, as well as di

44、fferent faces in order to talk to other people.量 產(chǎn) 加 此"HL碟§ F g尋0A人3U3口 FtgHh hJj Kfc iiMmOne way people speak with their hands is by making shapes for letters with their fingers. For example, if you make an "OK" sign with your thumb and finger, that is the shape for the letter &

45、quot;f" in American sign language. Each letter has a hand shape. This way people can spell words using their hands. For example, if you want to spell "fun", you need to make three shapes. First you make the shape for the letter "f", then the shape for the letter "u"

46、;, and then the shape for the letter "n". If you move your hand from your nose to your chin( 下巴),you can say “ mother " in American sign language. Of course, you have to use the correct hand shape, too. That shape is like holding your hand open with all five fingers showing. If you mo

47、ve your hand from the top of your head to your chin, you can say "father " , Again, you have to use the same hand shape that you used for "mother".Finally, people can change their faces to communicate in a sign language. For example, if you want to ask a question, you need to mak

48、e your eyebrows (眉毛)go up. You also need to move your head forward a little.If you want to say "I do not know", you need to make your eyes smaller and make your eyebrows go down.27. If you want to spell the word "nice", you need to make hand shapes.A. oneB. twoC. threeD. four28.

49、Which of the following can be put in the blank in Paragraph 3?A. People also need to learn sign languageB. People also make hand shapes to communicateC. People also move their hands to talk in a sign languageD. People also make different faces to express their meanings29. You need to use your to say

50、 "I do not know" in American sign language.A. eyes and eyebrowsB. eyes and headC. hand and headD. fingers and eyes30. The purpose of the passage is to .A. help people know more about AmericaB. introduce American sign language to readersC. teach readers how to make hand shapesD. encourage p

51、eople to use more sign language【答案】 27. D 28. C 29. A 30. B【解析】本文結(jié)合許多案例向我們介紹了美國的符號語言。27.句意:如果你想要拼寫單詞" nice",你需要做出四個手型。原文" Each letter has a hand shape.(每 一個字母都有一個手型),所以四個字母的 nice 一詞需要四個手型,故選 D28 .旬竟:下面哪一項可以被填入第三段的空描里?,人們也需要學習符號語言乩人們也需要做手取 去交沆,,人們也移動他個的手部以用符號語言來交談口,人們也做出不同的臉型來表達含義,原文“怦

52、 you move your hand from your nose to your chin(下巴),you can say'mother' in American sign language(如果你把手從鼻子移動到下巴.你可以用美國符號語言來表示“媽媽.所以這里開 始是在描述移動手部來進行的符號交流,選項(最貼近這句話,故選r29 .句意:在美國符號語言里,你需要使用你的眼睛和眉毛來說“我不知道”。A.眼睛和眉毛B.眼睛和頭C.手和頭 D.手指和眼睛,原文 " If you want to say "I do not know", you ne

53、ed to make your eyes smaller and make your eyebrows go down."(如果你想要表達"我不知道",你需要瞇起眼睛,讓你的眉毛往下移動一點),所以用到的是眼睛和眉毛,故選A30 .句意:這篇文章的目的是向讀者介紹美國符號語言。A.幫助人們更了解美國 B.向讀者介紹美國符號語言C.教會讀者如何使用手型D.鼓勵人們使用更多的符號語言。讀完全文,發(fā)現(xiàn)這篇文章的關(guān)鍵詞是“ signlanguage : 即符號語言,所以這篇文章的目的就是在介紹符號語言,ACD過于片面,故選 B點睛:本篇閱讀的第 4小題是關(guān)于主旨歸納的,讀

54、完全文,發(fā)現(xiàn)這篇文章的關(guān)鍵詞是“ sign language ; 即符號語言,所以這篇文章的目的就是在介紹符號語言,選項A說這是幫助了解美國的,這樣說法太過寬泛,沒有說清到底是美國的什么方面,選項 C說是教人們?nèi)绾问褂檬中停绻沁@個主題,那后面篇幅中關(guān)于用手表達 “I don ' t know勺部分就不合題意了,選項D提到了 “鼓勵”,這個觀點是不明確的,沒有明確點明的,所以只能選 C,這就說明主旨歸納類題目重在尋找那個可以歸納全文的選項,不能片面。任務型閱讀Rules for the ExaminationYou must be at the exam room ten minut

55、es before. If you are more than ten minutes late, you are not allowed to enter.You must show your student ID and exam number before you enter the room.Depending on which exam you are taking, you may bring certain things into the center. You can use calculators( 計算 器)In the math exam, and some subjec

56、ts may allow you to use dictionaries. But ipads, head sets, and cell phones are not allowed in the exam roomYou must sit at the desk with your exam number on it. And keep the number at the top corner of your desk.You must keep silent during the exam. And don't disturb other people when testing.I

57、f you need a drink or to go to the restroom, you should raise your hand and ask for the teachers permission. You may not talk with anyone during the break.You must write your answers on the official answer paper.You may leave the exam room at any time if you do not plan to return.You will be warned

58、fifteen minutes, five minutes and one minute before the end of the exam.When the time is up, you must stop writing and leave the room soon.閱讀以上內(nèi)容,并完成下面摘要。每空限填一詞。The list is about the 31 for an examination. Students must 32 their student. ID and exam numbers before entering the exam room. Only certain things such as calculators and 33 are answered in the exams. They must 34 their hands for water or to go to the restroom. Students will be warned 35.【答案】31. rules32. show 33. dictionaries34. raise 35. three/3【解析】本文介紹了考試的一些規(guī)則。31 .句意:這份清單是關(guān)于一次考試的規(guī)則的。從標題“ Rules for th

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預覽,若沒有圖紙預覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負責。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評論

0/150

提交評論