(新課標(biāo))2019_2020學(xué)年新教材高中英語課時(shí)分層作業(yè)7Unit3DIVERSECULTURESSectionⅠListeningandSpeaking_第1頁
(新課標(biāo))2019_2020學(xué)年新教材高中英語課時(shí)分層作業(yè)7Unit3DIVERSECULTURESSectionⅠListeningandSpeaking_第2頁
(新課標(biāo))2019_2020學(xué)年新教材高中英語課時(shí)分層作業(yè)7Unit3DIVERSECULTURESSectionⅠListeningandSpeaking_第3頁
(新課標(biāo))2019_2020學(xué)年新教材高中英語課時(shí)分層作業(yè)7Unit3DIVERSECULTURESSectionⅠListeningandSpeaking_第4頁
免費(fèi)預(yù)覽已結(jié)束,剩余1頁可下載查看

下載本文檔

版權(quán)說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權(quán),請(qǐng)進(jìn)行舉報(bào)或認(rèn)領(lǐng)

文檔簡介

1、課時(shí)分層作業(yè)(七)1 .單詞拼寫根據(jù)首字母或漢語提示寫出下列單詞1. I was more than glad to be admitted into the key university after years of hard work.2. He felt definitely proud when he knew his son got the first in the competition.3. A terrible accident occurred at the crossing of the road last weekend.4. Many Chinese immigrant

2、s rebuilt the city after the 1906 earthquake.5. The museumdid a really good job of showing the historical changes in the town.6. He sought( 追求)his fortune in the city after graduating from the college.7. He made a diagram( 圖表)to introduce his plan about the project.8. He escaped(逃跑)to Japan from Gua

3、ngdong in 1910.9. He was selected(挑選)to take part in the game held in our school last month. 10. He described some beautiful scenery in his travel journal( 日記).n .閱讀理解AYear in year out, many high school graduates go to college to continue their education and pursue (追求)their lifelong dreams. College

4、 has many advantages for the later life.When I look back on the years I spent in college, I don't regret even a bit. As a matter of fact, I believe they were the most important years of my life.I came out of Saint Martin's College being a bright graduate, ready to take charge of my life and

5、pursue all my dreams with a clear focus. Besides education, the kind of life I experience in college teaches me a lot about lifeoutside school.There are many differences between my pre - college years and the post - college years. To start with, I grew up in the countryside, so I was not used to tal

6、king with strangers. I was comfortable with my small world and could not see its changing.However, all this changed the day I stepped into Saint Martin's College.Though shy at first, I was amazed by my new surroundings; I met and communicated with people from all over the world.I made friends wi

7、th studentsfromother states and other countries. After four years in college, I was inclined to embrace (擁抱)the world.I didn't mind working in Asia or Africa for I was prepared.College also prepared me well for employment, but I didn't even know what to pursue when in high school.Later I pur

8、sued a degree in business and I am workingmyway to being a CEOat the moment. The college really improved mychances of gettinga job and my earning potential( 潛力 ) I want to encourage everyone out there to pursue a higher education. Anyway, higher education helps us increase knowledge about life; it p

9、rovides us with an insight into various opportunities in life and thus makes one achieve his/her goals.【語篇解讀】本文語篇類型是議論文,主題語境是學(xué)校生活。文章介紹了作者上大學(xué)的經(jīng)歷如何改變了他的一生。1 What does the author mainly want to tell us in the first paragraph?A He really wanted to go to college.8 His college life was busy and happy.C Th

10、e college education benefited him a lot.D The college education helped realize his dreams.C 段落大意題。第一段中的“College has many advantages for the later life.”是本文的主旨,而本段重在強(qiáng)調(diào)上大學(xué)讓作者更加掌控了自己的人生,有了明確的生活目標(biāo),而且上大學(xué)也教會(huì)了作者如何應(yīng)對(duì)學(xué)校外面的生活。2 What does the underlined word “ inclined ” in Paragraph 2 probably mean?A Free.B C

11、urious.C Proud.D Willing.D 詞義猜測(cè)題。根據(jù)第二段可知,作者上大學(xué)前滿足于自己的小世界而不愿改變;上大學(xué)后一切都變了,他跟來自世界各地的人交流并成了朋友;四年大學(xué)生活的歷練之后,他愿意擁抱這個(gè)世界了。3 According to the text, which of the following is the advantage of college?A It contributes to one's success.B It makes one an expert in his field.C It helps reduce the unemployment

12、rate.D It lets one no longer fear the new surroundings.A 推理判斷題。根據(jù)最后一段可知,上大學(xué)可以增長知識(shí),提供更多的機(jī)會(huì),可以幫助人們實(shí)現(xiàn)目標(biāo),對(duì)一個(gè)人的成功有促進(jìn)作用。4 What is the author's purpose in writing the text?A To introduce his college life.8 To encourage people to go to college.C To explain how college changed his life.D To show what to

13、expect from college life.B 寫作目的題。根據(jù)最后一段中的“I want to encourage everyone out there topursue education to the highest level.可知,作者意在鼓勵(lì)人們上大學(xué)。Mary Anyango, a young mother and health worker from Migori, Kenya, walks for about 20 minutes each way to get clean water from the river. Pregnant (懷孕的 ) with herth

14、ird child, she must carefully keep her balance.The lack of clean water has threatened her young children's health.In Oaxaca, Mexico, mother of two young children, Ramirez Negrete, takes a 40- minute walk each way to the neighbouring town to get water. Her eldest daughter dreams of becoming a doc

15、tor some day, and Negrete says that making sure her children are drinking clean water is one way to help them realize their dreams.The lives of these two womenare featured in the documentary ( 紀(jì)錄片), The Powerof Clean Water, produced by Procter & Gamble (P&G) and National Geographic and scree

16、ned in Singapore on World Water Day. The documentary shows the power of clean water to move people, women especially, beyond basic survival.Claude Zukowski, manager of P&GChildren's Safe Drinking Water Program, said that the problem of lacking clean water affects 844 million people worldwide

17、 daily. This program provides their Singapore - produced Purifier of Water product for communities throughout the world.It has delivered over 13 billion litres of clean water since 2004. The small P&G water purifier ( 凈化器 ) can purify 10 litres of possibly deadly water in only 30 minutes, enough

18、 drinking water for a family of five for one day.Jill Cress, chief marketing officer for National Geographic, said the documentary reflects the very real and powerful storiesof people whose lives have been influencedby programs that provide access ( 途 徑 ) to clean drinking water. “ At National Geogr

19、aphic, we believe that great storytelling can arouse curiosity and help solve big problems , ” she said.【語篇解讀】本文語篇類型是說明文,主題語境是自然生態(tài)。飲用水的缺乏是一個(gè)普遍存在的問題,一部紀(jì)錄片為我們講述了與飲用水有關(guān)的故事,引發(fā)了廣泛關(guān)注。5 What is the same when it comes to Anyango's and Negrete's lives?A The source of their income.8 The number of thei

20、r children.C The cause of their difficulties.D The health of their young families.C 推理判斷題。根據(jù)第一段首句和第二段首句可知,這兩位女性在生活上的困難是一樣的,都是缺乏安全的飲用水。6 Why does the author tell the stories of the two women?A. To show the power of clean water.B. To show the cause of water shortage.C. To show the content of the docum

21、entary.D. To show the problem of lacking clean water.D 推理判斷題。這兩位女性生活上都缺乏飲用水,作者講述她們的故事就是為了拋出 飲用水缺乏這一問題。7 What is the P&G's program mainly about?A. Providing purifiers.B. Delivering purified water.C. Teaching people to purify water.D. Offering tools for collecting water.A 細(xì)節(jié)理解題。根據(jù)第四段中的"Th

22、is program provides their Singapore-produced Purifier of Water product for communities throughout the world.” 可知, 寶潔公司的這一項(xiàng)目主要是向缺飲用水的社區(qū)提供凈水器。"It has delivered over 13 billion litres of clean wat er since 2004 ”這是這一項(xiàng)目的成果。 8 What does Jill Cress mainly tell us in the last paragraph?A. The advantag

23、es of P&G's program.B. The promising future of clean water.C. People's attitudes to the documentary.D. The importance of the documentary.D 推理判斷題。根據(jù)最后一段中的".the documentary reflects the very real and powerful stories.we believe that great storytelling can arouse curiosity and help sol

24、ve big problems ”可知,Jill Cress旨在強(qiáng)調(diào)該紀(jì)錄片的重要性。出.閱讀七選五根據(jù)短文內(nèi)容,從短文后的選項(xiàng)中選出能填入空白處的最佳選項(xiàng)。選項(xiàng)中有兩項(xiàng)為多余 選項(xiàng)。It takes time to really get to know someone, but first impressions often determine whether someone is willing to spend more time learning about you.In fact, people's first impressions are made within seve

25、n seconds of meeting someone new. 1 Show respect. People want to feel respected before they show you the same respect.2 Be sure to treat everyone around you well, because it shows a lot about who you are.Be enthusiastic. 3 Don't be afraid to show that you are interested in inspiration. Showing y

26、our enthusiasm by smiling or using friendly humor will make you seem easygoing.someone.In fact, people often see passion (激情)as a charming sign of strength and4 Body language is as important as your words to first impressions. Make sure your posture is good, make strong eye contact (眼神接觸 )and try to express yourint

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請(qǐng)下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請(qǐng)聯(lián)系上傳者。文件的所有權(quán)益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會(huì)有圖紙預(yù)覽,若沒有圖紙預(yù)覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權(quán)益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲(chǔ)空間,僅對(duì)用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護(hù)處理,對(duì)用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對(duì)任何下載內(nèi)容負(fù)責(zé)。
  • 6. 下載文件中如有侵權(quán)或不適當(dāng)內(nèi)容,請(qǐng)與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準(zhǔn)確性、安全性和完整性, 同時(shí)也不承擔(dān)用戶因使用這些下載資源對(duì)自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評(píng)論

0/150

提交評(píng)論