高中英語 單元檢測(二)Unit 2 The Olympic Games 新人教版必修2(2021年最新整理)_第1頁
高中英語 單元檢測(二)Unit 2 The Olympic Games 新人教版必修2(2021年最新整理)_第2頁
高中英語 單元檢測(二)Unit 2 The Olympic Games 新人教版必修2(2021年最新整理)_第3頁
高中英語 單元檢測(二)Unit 2 The Olympic Games 新人教版必修2(2021年最新整理)_第4頁
已閱讀5頁,還剩11頁未讀, 繼續(xù)免費閱讀

下載本文檔

版權說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內容提供方,若內容存在侵權,請進行舉報或認領

文檔簡介

1、2017-2018學年高中英語 單元檢測(二)unit 2 the olympic games 新人教版必修22017-2018學年高中英語 單元檢測(二)unit 2 the olympic games 新人教版必修2 編輯整理:尊敬的讀者朋友們:這里是精品文檔編輯中心,本文檔內容是由我和我的同事精心編輯整理后發(fā)布的,發(fā)布之前我們對文中內容進行仔細校對,但是難免會有疏漏的地方,但是任然希望(2017-2018學年高中英語 單元檢測(二)unit 2 the olympic games 新人教版必修2)的內容能夠給您的工作和學習帶來便利。同時也真誠的希望收到您的建議和反饋,這將是我們進步的源泉

2、,前進的動力。本文可編輯可修改,如果覺得對您有幫助請收藏以便隨時查閱,最后祝您生活愉快 業(yè)績進步,以下為2017-2018學年高中英語 單元檢測(二)unit 2 the olympic games 新人教版必修2的全部內容。16單元檢測(二)the olympic games第一部分聽力(共兩節(jié),滿分30分)第一節(jié)(共5小題;每小題1。5分,滿分7。5分)聽下面5段對話。每段對話后有一個小題,從題中所給的a、b、c三個選項中選出最佳選項,并標在試卷的相應位置。聽完每段對話后,你都有10秒鐘的時間來回答有關小題和閱讀下一小題。每段對話僅讀一遍。1what does the man think

3、the weather will be like today?awarm。bhot.ccold.2why will mr. rogers be out of the office next week?ato take a holiday。bto attend a wedding。cto travel on business.3what will the woman probably do next?adrink some coffee。bhave a meeting。cgo back home。4when will the plane probably be here?ain an hour。

4、bin two hours.cin three hours。5what are the speakers talking about?arice。 bwine. cfruit.第二節(jié)(共15小題;每小題1。5分,滿分22。5分)聽下面5段對話或獨白。每段對話或獨白后有幾個小題,從題中所給的a、b、c三個選項中選出最佳選項,并標在試卷的相應位置。聽每段對話或獨白前,你將有時間閱讀各個小題,每小題5秒鐘;聽完后,各小題給出5秒鐘的作答時間。每段對話或獨白讀兩遍.請聽第6段材料,回答第6、7題。6what is the man doing now?ataking a survey.breading

5、a newspaper。chaving a class.7how does the woman usually get her news?afrom tv.bfrom newspapers.cfrom the internet.請聽第7段材料,回答第8、9題.8what does the woman want to do at first?aexchange the gloves.breturn the gloves.ctry on the gloves。9how much will the woman pay in the end?a$4. b25。 c$29。請聽第8段材料,回答第10至1

6、2題。10who will look after snow?ajennifer。 beva。ccharles.11why cant james look after snow?ahe has fallen ill。bhell go to paris。che will go to the beach.12what day is it today?atuesday. bwednesday。cthursday。請聽第9段材料,回答第13至16題.13how many kilos of tomatoes will the man buy?ahalf a kilo.ba kilo.ctwo kilos。

7、14what does the woman need to buy for the childrens lunches?acarrots.bjuice。capples.15which of the following wont the man buy?apotatoes. bchocolate。cbeer.16where is the woman now probably?aat home。 bin the supermarket.cin the office.請聽第10段材料,回答第17至20題。17what does the speakers father do?aa shopkeeper

8、. ba postman.ca nurse.18how many sisters does the speakers dad have?atwo。 bthree。cfour.19where is uncle sean now?ain the states。bin ireland。cin england.20what do we know about uncle sean?ahe is in his twenties。bhe lives in the village。che studied business at university.答案:15cbcab610acbac1115abacb162

9、0abcbc聽力材料(text 1)w: im not going swimming in the pool unless it warms up outside today。m: then i dont think you can swim today。 i think it is supposed to stay this cold all day.(text 2)m: why will mr. rogers be out of the office next week? to take a holiday or go on business?w: neither。 hes travell

10、ing to see his niece. shes getting married next tuesday.(text 3)m: lets drop in here for a cup of coffee or something.w: im sorry, but i have an important meeting tomorrow and have to get up early。m: ok。 lets go back to your place.(text 4)m: when will the plane leave?w: it isnt even at the airport y

11、et。 it should be here in an hour, so your flight will probably leave at two oclock.m: thats three hours late?。╰ext 5)m: this wine tastes a bit strange.w: its made from fruit。m: from fruit? i thought wine was made from rice。w: well, this is a special wine. i made it myself。(text 6)m: how often do you

12、 watch the news?w: why do you want to know that?m: i have to do a survey for my class。 i decided to find out how people of our age get their news.w: oh。 well, actually i never watch the news on tv.m: hmm。 so how and where do you get the news? do you read the newspaper?w: not really. well, once a mon

13、th i read the china daily in my english class, but its no longer news by the time i read it。m: how do you get your news, then?w: usually, i get news reports sent to me on my mobile phone. i visit some news sites on the web。(text 7)w: excuse me. do you think i can return these gloves?m: whats the pro

14、blem with them?w: theyre too small.m: didnt you try them on before you bought them?w: well, as a matter of fact, i received them as a gift。m: ok, i see。 im afraid i cant give you a cash return, but you can exchange them。w: these gloves are $25, right?m: yes。 ill bring some gloves at the same price f

15、or you to choose from。w: oh, that pair looks nice. may i try them on?m: they are 29. if you want that pair, itll be a bit extra。w: ok, ill take them。(text 8)w: hi, charles. this is eva calling.m: hi, eva。 whats up?w: ill leave for beijing this friday, but i dont have anyone to take care of snow. cou

16、ld you help me out?m: how long will you stay in beijing?w: for a week. ill return on the 28th of this month. could you watch her for me?m: im planning to go to the beach next week。 is there anyone else who could do that for you?w: i dont think so。 i called jennifer just now。 she said shes going to p

17、aris next week.m: what about james?w: hes sick.m: well, then, ill help you out。 i guess i can go to the beach some other time。w: thank you so much, charles。 youre so sweet。 ill drop my dog at your place on my way to the airport the day after tomorrow.(text 9)m: hi, its me. im in the supermarket。 i f

18、orgot the shopping list。 can you read it to me?w: yes, its here on the fridge door. let me see: some carrots, potatoes and tomatoes。m: ok. shall i get a kilo of each?w: no, a kilo is too much. just get half a kilo。m: ok. do we need anything else?w: yes, lots of things. can you see if theyve got any

19、nice apples? i want some for the childrens lunches.m: apples. how many?w: get lotsenough for the whole week。 back to the list: orange juice, some milk and beer。m: orange juice .。 beer 。.。 milk。w: someone wrote chocolate on the list but dont buy any. the boys eat too much chocolate.m: so you dont wan

20、t any chocolate?w: no. i think thats enough. ill go shopping after i leave the office tomorrow。m: great. ill be quick because there is no one here. see you in about half an hour。w: see you。 bye.(text 10)both sides of my familymy mums and my dads-are from a very small town south of dublin。 my father

21、is the postman and my mum has a small shop where she sells things like milk, breadyou know, everyday things.my dads sisters all live in the village. two of them went away to the states when they were in their twenties but they came back a few years ago。 the other two were both nurses and they worked

22、 in boston for about fifteen years。 i went to see them a couple of times when i was a students. anyway, theyve both been back in ireland since 1998。uncle seanthats my mums only brother-went to university in england where he studied business。 now he lives and works in dublin for an international comp

23、any but he has bought a small house near my mum and dad and he takes his family there every weekend。第二部分閱讀理解(共兩節(jié),滿分40分)第一節(jié)(共15小題;每小題2分,滿分30分)閱讀下列短文,從每題所給的四個選項(a、b、c和d)中,選出最佳選項。ahere are our top tips of things to do in washington dc.first, head to the lincoln memorial。 this was built in memory of pre

24、sident abraham lincoln。 take a photo of yourself next to the great man, or have a rest on the stepsthe same place where civil rights (民權) leader martin luther king gave his world.famous “i have a dream” speech.next, walk around the vietnam veterans memoriala long wall with the names of every soldier

25、 killed in vietnam. or walk along pennsylvania avenue and go on a guided tour of the us capitol building, the us supreme court and the white house, which has been the us presidents official home since 1800. as for the white house, tours are only made tuesday through saturday from 7:30 am to 11:30 am

26、.later, spend an afternoon at the smithsonian institution, which is made up of nine museums along the mall。 start off at the smithsonian institution building where you can pick up a map and information on all of the museums。 have fun walking around the national museum of american history, where you

27、can see many different things such as george washingtons wooden teeth, judy garlands shoes from the film the wizard of oz and muhammad alis boxing gloves.in the evening, you can eat out at one of the restaurants and bars around columbia road and 18th street。 then, head down to the adams morgan neigh

28、borhood, which is just two miles from the white house and full of great bars. it is the heart of the latino community (拉美人社區(qū)), and there are a large number of colorful murals (壁畫)【文章大意】本文是應用文。作者主要為游客們介紹了華盛頓特區(qū)的一些旅游活動安排。21where did martin luther king give his “i have a dream” speech?aat the lincoln me

29、morial。bin the us supreme court。cin the us capitol building.dat the vietnam veterans memorial.解析:a細節(jié)理解題。由第二段中的the lincoln memorial 。 the same place where civil rights leader martin luther king gave his world。famous “i have a dream” speech可知a項為正確答案。22according to the text, the white house _。ais open

30、to the public every daybwas once on pennsylvania avenuechas a wall with the names of each soldier killed in vietnamdhas been the us presidents official home for over 200 years解析:d細節(jié)理解題。由第三段中的the white house, which has been the us presidents official home since 1800可知,白宮作為美國總統(tǒng)的官邸和辦公室已經有二百多年了,故選d項。23w

31、hat do we know about the adams morgan neighborhood?ait is very far from the white house。bit has lots of restaurants but few bars.cfew latinos choose to live in this area。dmany wall paintings can be found there.解析:d細節(jié)理解題。由最后一段中的the adams morgan neighborhood 。.。 there are a large number of colorful mu

32、rals可知,在亞當斯摩根社區(qū)有許多壁畫,故選d項。bin 1905, president theodore roosevelt called coaches and athletic advisers from harvard university, yale university and princeton university to the white house to discuss how to improve the game of football.the changes caused by roosevelt were the first steps in a long lin

33、e of reforms (改革) to make american football safer.football at the time was very dangerous and violent。 in 1905 alone, at least 18 people died and more than 150 were injured playing football。 according to the washington post, at least 45 football players died from 1900 to october 1905。 roosevelt like

34、d football and thought being violent wasnt necessarily a bad thing。 but his son was injured while playing as a freshman at harvard, bleeding badly from a cut over his eye, and the nation was shocked at the number of young men who died or were seriously injured playing the game. people were especiall

35、y shaken by the november 1905 death of union college player harold moore, who died after being kicked in the head.a movement rose up to ban (禁止) the sport, which was led by the president of harvard and a number of other well.known people. they thought football had no place in civilized (文明的) society

36、 and wanted to throw it away. according to the new york times, harvard president charles eliot said that football was crueler than fighting. other schools didnt even allow students to play football。 roosevelt wanted to reform the game but complained in a letter that eliot wanted to kill it.roosevelt

37、 again called harvard, yale and other football coaches and officials to the white house in december 1905, with a view to taking away its dangerous features。 a committee was formed after the 1905 season to look at changing the rules。the rules were changed for the 1906 season, but there were still som

38、e doubts. the head coach at swarthmore college wrote a series of articles called “how to play football.” and it took a few years for the rules to shake out. the most important safety feature we now havehelmets (頭盔)were not required until much later.【文章大意】文章介紹了羅斯??偨y(tǒng)下令改變美式足球比賽規(guī)則,才使得此項運動沒有滅亡。24what was

39、 roosevelts attitude towards football?ahe hated it because of his sons injury.bhe liked it though it was violent.che thought it a bad sport。dhe wanted to kill it.解析:b細節(jié)理解題。根據第四段中“roosevelt liked football and thought being violent wasnt necessarily a bad thing”可知b項正確。25roosevelt called the coaches to

40、 the white house in december 1905 because of _.athe coaches wishesbharold moores deathcthe publics angry feelingsdthe anti。football movement解析:d細節(jié)理解題。根據第五段中“a movement rose up to ban the sport和roosevelt wanted to reform the game but 。. eliot wanted to kill it”可知,正是由于反對足球運動的興起,才使得羅斯福把教練們召集到白宮希望修改美式足球

41、規(guī)則。26what do we know about the new rules made in 1905?athey were accepted slowly。bthey required players to wear helmets.cplayers felt football was much easier to play。dcharles eliot played an important role in making them.解析:a推理判斷題.根據最后一段中“there were still some doubts及“it took a few years for the ru

42、les to shake out可知,起初新規(guī)則受到人們的懷疑,直到幾年之后這些新規(guī)則才被慢慢接受。27what would be the best title for the text?awhy is football so popular?bthe development of footballcmind your safety, football players!dhow roosevelt helped save football解析:d主旨大意題。本文主要介紹了羅斯??偨y(tǒng)下令改變美式足球比賽規(guī)則,才使得此項運動沒有滅亡。故d項正確。cmount hood is the highest

43、 mountain in oregon, a state in the western united states。 at 3,400 meters it is attractive (有吸引力的) to many people, some of whom, of course, run into trouble. each year 25 to 50 people have accidents or get lost on mount hood and require rescue. although most of these are understandable accidents, a

44、 few result from careless risk。taking.in one recent case, three experienced climbers went hiking (遠足) in the middle of a snowstorm in december. most hikers climb mount hood in may or june when the weather conditions are favorable。 but in december, the mountain is covered in snow and ice. winds up to

45、 135 kilometers per hour blow the snow around making it difficult to see. temperatures can drop below freezing。 as one rescue worker put it, “what were they thinking? they were just asking for it.”during a rescue a few years ago, a helicopter full of rescue workers crashed (墜毀) and the rescue worker

46、s were almost killed。 linda carle, who lives in the mount hood area, asks, “if someone made a poor decision, why should rescue teams have to risk their lives to save them? why do people take unnecessary risks and do things that arent right if they know that they can get into trouble?”most of the mou

47、nt hood rescue workers are either volunteers (志愿者) or part of the local sheriffs department。 there is no charge for these rescues. it is the taxpayers (納稅人) who pay the bill。 linda carle suggests that people who take careless risks and require rescue should be charged for the rescue。 she feels it is

48、 only fair that costs for things like damaged helicopters and medical care for rescuers be paid for by the people who took the risks。 what would you do if you were the local sheriff at mount hood?【文章大意】本文是議論文。作者通過本文旨在呼吁那些打算攀登胡德山的人們要選擇最佳時間以免出現(xiàn)危險并給救援造成困難。28what can we learn about mount hood?ait lies i

49、n the south of the united states。bit is the highest mountain in the united states。cthe best time to climb the mountain is in may or june.dhundreds of people get lost in the mountain every year.解析:c細節(jié)理解題。由第二段中的most hikers climb mount hood in may or june when the weather conditions are favorable可知,每年五

50、、六月份是攀登胡德山的最佳時間,故選c項。29what linda carle says in the third paragraph shows a feeling of _。apeace bpridecloneliness danger解析:d推理判斷題。由第三段中的if someone made a poor decision, why should rescue teams have to risk their lives to save them?等信息可知,linda carle對于那些不理智的登山者感到非常氣憤,故選d項。30according to linda carle, r

51、isk。takers should _.apay for all the costs neededblearn to save themselvescbe taxed at a higher ratedwork as volunteers解析:a細節(jié)理解題.由最后一段中的linda carle suggests that people who take careless risks and require rescue should be charged for the rescue等信息可知,那些不理智的登山者應該承擔所有救援費用,故選a項。31the authors purpose in

52、writing the text is to _。aask the government to provide more rescuersbintroduce mount hood to mountain climberscadvise climbers to think twice before they actdreport some serious accidents in mount hood解析:c寫作目的題.作者通過本文旨在呼吁那些打算攀登胡德山的人們要選擇最佳時間以免出現(xiàn)危險并給救援造成困難,故選c項。dwrestling as a sport is practised all

53、around the world。 shirley crabtree jr was one of the most famous english wrestlers in the 1980s. what made him famous was his huge 160cm chest。 he would knock his belly (肚子) into an enemy and then jump on top of his fallen enemy。 all of this would be followed by chants of “whos the daddy?” from the

54、crowd。in turkey, wrestlers wear short leather trousers and cover themselves with olive oil。 as part of an ageold tradition, all wrestlers train apprentices. then, when the master wrestler finally stops wrestling, his apprentice continues the tradition。 in switzerland, the most popular form of wrestl

55、ing is “schwingen”, which is also known as “swiss wrestling” or “hoselupf” (trouser lifting)。 it is practised indoors on wooden floors. as part of this sport, fighters wear special canvas (帆布) trousers. in iceland, wrestlers have to wear a leather harness (皮帶) around the middle part of their body an

56、d the top parts of their legs。 during the fight, wrestlers try to hold the harness and throw their enemies to the ground.no country is quite so “wrestling。mad” as mexico. there, it is known as “l(fā)ucha libre。 mexico has the largest number of professional wrestlers in the world. the style is similar to

57、 wrestling in the us, but the big difference is that wrestlers wear masks (面具). in fact, masks are an important part of mexican wrestling and can be traced back to aztec traditions。 today, wrestling in mexico is a serious business and winners are national heroes。theres no doubt that wrestling is one of the o

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網頁內容里面會有圖紙預覽,若沒有圖紙預覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經權益所有人同意不得將文件中的內容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內容負責。
  • 6. 下載文件中如有侵權或不適當內容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

評論

0/150

提交評論