2021_2022學年新教材高中英語Unit1ARTSectionDUsingLanguageⅡ課后(精編版)_第1頁
2021_2022學年新教材高中英語Unit1ARTSectionDUsingLanguageⅡ課后(精編版)_第2頁
2021_2022學年新教材高中英語Unit1ARTSectionDUsingLanguageⅡ課后(精編版)_第3頁
免費預覽已結(jié)束,剩余1頁可下載查看

下載本文檔

版權說明:本文檔由用戶提供并上傳,收益歸屬內(nèi)容提供方,若內(nèi)容存在侵權,請進行舉報或認領

文檔簡介

1、- 1 - unit 1 art section d using language( ) & assessing your progress 必備知識基礎練. 單詞拼寫1.no sooner had he pushed the door open than the flower ( 花瓶 ) broke on the ground. 2.his courage in defending ( 國民的 ) rights inspired people all over the world. 3.can you give me a ( 保證 ) that the work will be f

2、inished on time? 4.she writes a lot of ( 當代的 ) music for people like whitney houston. 5.this is a fine book;a ( 有價值的 ) addition to the cambridge encyclopedia series. 6.she won a ( 銅牌 ) for great britain in the european championships. . 單句語法填空1.alexander tried to get his work (recognise) in the medic

3、al circle. 2.he was appointed as the (art) director of the theatre. 3.try to spend your time just on the things you find worthy (do). 4.the children were surprised by the sudden (enter) of their teacher. 5.he is thought (act) foolishly.now he has no one but himself to blame for losing the job. . 完成句

4、子1.vibrant(充滿活力的 ) colours ( 賦予生命) the 12 distinctive animals that represent each individuals personality and destiny.2.yuan longping has made great contributions to our country and his achievements ( 值得 ) the highest praise. 3.on my way home,every object which i touched seemed to be ( 充滿生命 ). 4.the

5、re are so many beautiful cards ( 在展覽 ) that i cant pick out the ones i like best. 5.we have a lot of chinese cabbages ( 儲藏備用 ) the winter. 6.( 記住 ) these important facts that i would like to share with you. 關鍵能力提升練. 閱讀理解- 2 - the national gallery is one of londons most important museums.it has a col

6、lection of paintings which cover the period between 1260 and 1900. at the beginning of the 19th century,king george realised that many european cities had opened art museums to the public.he didnt want britain to be left behind,so in 1824,he pushed the government into buying the house of john julius

7、 angerstein,a rich russian banker and art collector who had just passed away.besides the house,the government also bought a valuable collection of 34 paintings with works from renowned artists such as rembrandt and rubens.the works were shown in the banker s residence (住宅 ) in the beginning.over the

8、 years,the collection expanded to become one of the most famous in europe and over 2,300 paintings are on show now. plans to replace the building were never realised.in 1876,the museum was expanded with a new east wing.in the mid 1980s,plans for a new expansion were made,but the modern design faced

9、a different opinion,especially from the prince of wales.therefore,it was shelved(擱置 ) and replaced with a more traditional building,known as the sainsbury wing. the national gallerys collection includes european paintings from the 13th to the 19th centuries.the museums main entrance is at the sainsb

10、ury wing,to the left of the main building,where you will find the oldest paintings.late renaissance works can also be found in the west wing.paintings of the 17th century from italy,flanders,spain and the netherlands are shown in the north wing.paintings from the 18th and 19th centuries are on show

11、in the east wing.here youll find impressionist and post-impressionist works from artists like van gogh,seurat and renoir. 1.why did king george buy angerstein s house?a.to use it as an art museum. b.to collect valuable paintings. c.to put the collections into it. d.to replace the old art museum. 2.w

12、hat does the underlined word “renowned” in paragraph 2 probably mean?a.foreign. b.ancient. c.popular. d.famous. 3.where can you find van goghs works?a.in the east wing. b.in the west wing. c.in the north wing. d.in the sainsbury wing. 4.whats the purpose of the text?a.to tell how the national galler

13、y formed. b.to introduce the national gallery. c.to advertise for the national gallery. d.to describe the famous collections. . 書面表達- 3 - 假定你是李華 , 你校將在下周日上午8:00 至 11:00 舉辦中國畫畫展。請你用英語給你校喜歡繪畫的外教mr smith 寫一封電子郵件, 邀請他參加。主要內(nèi)容包括: 1. 寫信目的 ; 2. 主要活動 : 展覽學生和老師的作品、美術講座; 3. 等待對方回復。注意 : 1. 詞數(shù) 80 左右 ; 2. 可以適當增加細

14、節(jié), 以使行文連貫。. 讀后續(xù)寫閱讀下面材料 , 根據(jù)其內(nèi)容和所給段落開頭語續(xù)寫兩段, 使之構成一篇完整的短文。the most delicious memories seem to happen during the holidays.and like a squirrel preparing for winter,i put them away to enjoy slowly during the long winter months.sometimes,i enjoy them for years. among them are the sweetest recollections: m

15、y little girls at the church play and the moment they got their first angel wings;a pink dolly stroller(手推車 ) wheeled into the bedroom with a tiny voice declaring,“l(fā)ook,what santa claus brought me!”;or new years snowmen wearing bright scarves borrowed from a grandma s fragrant drawer.but there is on

16、e memory that is a little bittersweetsort of like 80% dark chocolate,but still good for you. this story brings to mind a colourful candy dish and a very little boy.the occasion was somewhere between christmas and new years when a few candies in a dish remained behind,a bright spot in dull winter gra

17、y. wrapped in december s chill,my then 3-year-old grandson,justin,and i had dashed from the warmth of my parked car into the building where i planned to take care of a few work-related tasks. a smiling secretary greeted us as we brushed the snowflakes and rubbed our hands to chase the cold.then with

18、 my grandchild close to my side,i busied myself,finishing the items of business that had brought us there.but while his hand remained in mine,his eyes fell on the candy dish sitting nearby. as we turned to leave,the thoughtful and very observant woman behind the desk asked the question all children

19、wait to hear. “honey,” the kindly woman said,peering over her glasses at justin.“would you like a candy bar?” she asked,her hand pushing the dish close for an easier reach.the boy looked up questioningly,his eyes meeting mine,permission hanging in the air.a slight nod from me and then a hurried beel

20、ine to the candy dish followed.one candy bar was already in his hand. - 4 - 注意 : 續(xù)寫詞數(shù)應為150 左右?!癹ustin!” i said from the doorway.in the humour of the moment,i felt something hard to swallow.section d using language() & assessing your progress . 1.vase 2.civil 3.guarantee 4.contemporary 5.worthy 6

21、.bronze . 1.recognised 2.artistic 3.to be done 4.entry 5.to have acted . 1.bring to life 2.are worthy of 3.full of life 4.on display 5.in store for 6.keep in mind . 【語篇解讀】本文是一篇說明文。文章主要介紹了英國倫敦國家美術館的相關情況。1.a 細節(jié)理解題。根據(jù)第二段前兩句可知, 在 19 世紀初 , 很多歐洲城市都開放了藝術博物館,為了不讓英國落后于其他國家, 喬治四世購買了已逝的安格斯坦的豪宅, 作為英國的藝術博物館。2.d

22、詞義猜測題。根據(jù)畫線詞所在的句子, 尤其是關鍵詞“ a valuable collection”可知,這些珍貴的收藏品應該出自著名畫家之手, 因此 renowned 的意思是“著名的” , 與famous 同義。3.a 細節(jié)理解題。根據(jù)最后一段最后兩句可知, 凡高的作品陳列在東廳。4.b 寫作意圖題。通讀全文可知, 文章主要介紹了英國倫敦國家美術館的相關情況, 所以選 b項。.dear mr smith, i m writing to invite you to attend a traditional chinese painting show to be held in our schoo

23、l next sunday.first,all the works created by the art students and teachers will be on display.second,there will be an art show lecture at the end of the show.you will also learn some traditional chinese painting skills after the lecture.the show will last from 8 a.m.to 11 a.m.i am sure you will be interested in it.it would be a great pleasure to have you attend this event. i am looking forward to your reply. best wishes! yours, li hua - 5 - . “justin! ” isaid from the doorway.by this time his pudgy hands had grabbed one and only one and he made his w

溫馨提示

  • 1. 本站所有資源如無特殊說明,都需要本地電腦安裝OFFICE2007和PDF閱讀器。圖紙軟件為CAD,CAXA,PROE,UG,SolidWorks等.壓縮文件請下載最新的WinRAR軟件解壓。
  • 2. 本站的文檔不包含任何第三方提供的附件圖紙等,如果需要附件,請聯(lián)系上傳者。文件的所有權益歸上傳用戶所有。
  • 3. 本站RAR壓縮包中若帶圖紙,網(wǎng)頁內(nèi)容里面會有圖紙預覽,若沒有圖紙預覽就沒有圖紙。
  • 4. 未經(jīng)權益所有人同意不得將文件中的內(nèi)容挪作商業(yè)或盈利用途。
  • 5. 人人文庫網(wǎng)僅提供信息存儲空間,僅對用戶上傳內(nèi)容的表現(xiàn)方式做保護處理,對用戶上傳分享的文檔內(nèi)容本身不做任何修改或編輯,并不能對任何下載內(nèi)容負責。
  • 6. 下載文件中如有侵權或不適當內(nèi)容,請與我們聯(lián)系,我們立即糾正。
  • 7. 本站不保證下載資源的準確性、安全性和完整性, 同時也不承擔用戶因使用這些下載資源對自己和他人造成任何形式的傷害或損失。

最新文檔

評論

0/150

提交評論